Min historia

Inspirerad av tid och erfarenhet.


Min vision är att ta vara på så mycket som möjligt och skapa eleganta saker,

av sånt som du kanske ser som skräp ser jag som en idé.


Jag jobbar själv inom byggbranschen så jag har mycket erfarenhet av både trädgård och byggande.

Hantverk


Hela grejen med hantverk är ju egentligen att allt man skapar blir unikt, det är inget som blir exakt likadant eftersom till exempel trä är ett levande material och det är det som är så fantastiskt tycker jag.


Att jobba med hantverk är så personligt och roligt, Och all tid du lägger på en produkt för att kunden ska bli nöjd, det är LYCKA för mig .

Hur allt började


Allt började egentligen när jag hade renoverat lite hemma, Då upptäckte jag att det vart otroligt mycket "spill" av allting. Så då började jag lägga undan små bitar av trä och dylikt.


Sen bara kom idé efter idé och allt som skulle slängas kunde jag skapa något fint något annorlunda.. Jag stod där i mitt lilla förråd på 2 kvadrat och försökte nå ut med mina idér.


Idag har jag en stor verkstad med alla redskap och maskiner som behövs för att göra just dig som kund nöjd och se kvalitén på mina produkter.

Varför Trädgårdsfix & Design


Mitt mål är inte bara att skapa annorlunda saker och miljötänk, utan också att få dig som kund att känna 100% nöjd med både kvalitén och resultat.


Jag tror att begrepet "kunden har alltid rätt" är en viktigt pusselbit i detta projekt då det är ni som kunder som ska känna er nöjda med de produkter som ni köper.


Urval av material


Jag har valt att jobba så mycket som möjligt med återvunnet material, Just för att det slängs på tok för mycket.


En gammal Träbit går att skapa oerhört fina detaljer med, Och just detta skapande brinner jag för..

Kvalitetsförsäkran


Bara för att något är återvunnet behöver man inte tumma på kvalitén, nej snarare tvärtom, när man kommer så nära inpå det man skapar så lyckas man verkligen se och få fram kvalitén i saker.


Så mitt mål är 100% nöjd kundgaranti med både upplevelsen och mitt hantverk..

Det Senaste från


INSTAGRAM